Veranderende arbeidsverhoudingen

Fedde Monsma - Loopbaan Magazine
Fedde Monsma – Loopbaan Magazine

Voor het Loopbaanmagazine van De Digitale Loopbaancoach ben ik in september 2018 geΓ―nterviewd over mijn boek en veranderende arbeidsverhoudingen: β€œFedde Monsma is auteur van het boek Poldermodel 3.0 waarin hij schrijft over de toekomst van arbeidsverhoudingen. Dat de arbeidsmarkt verandert is duidelijk. En, zegt hij, als die arbeidsmarkt verandert moet alles daaromheen meebewegen. Hij schetst een beeld van de weg die wij zouden kunnen bewandelen om het huidige poldermodel te vernieuwen.” (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.