Interview op Managementboek Magazine ‘Het poldermodel werkt niet meer’

Interview op Managementboekmagazine

Fedde Monsma Foto: Marjan Rosenberg

Fedde Monsma
Foto: Marjan Rosenberg

Voor Managementboek ben ik geïnterviewd n.a.v. van mijn boek. De polder en de toekomst van arbeidsverhoudingen is, zeker na het klappen van het Sociaal Overleg in september, erg actueel. En dat zal nog wel even zo blijven.

“In zijn nieuwe boek Poldermodel 3.0 agendeert oud-vakbondsman Fedde Monsma de toekomst van arbeidsverhoudingen. Pasklare antwoorden zijn er niet, maar het polderoverleg in de huidige vorm is ten dode opgeschreven.”

Lees hier het hele interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.